Diskon
Zoom the image with the mouse
Kualitas Terjamin
Garansi Produk
1 bulan
High Resolution
Prints
Scracth Resistant

Life happens, chocolate helps

90.000,00 77.000,00
77.000,00
Customer Reviews
5,0 Based on 1 Reviews
Write a Review

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
LN
27/11/2020
Lidia N.
Indonesia Indonesia
Good quality with affordable price

Udah langganan bgt sih haha buat sendiri atau buat dijadiin kado tuh cocok banget. Dan kemarin kebetulan pas lagi diskon juga jadi worth it bgt hehe kualitas juga okee, walaupun agak susah ya liat inisial nama yang tercetak tapi nanti kalau udah dipakein ke hp nya pasti keliatan sih (btw aku belom buka bungkusnya karna ini buat kado natal hihi) Thank youuu❤

Kualitas Terjamin
Garansi Produk 1 bulan
High Resolution Prints
Scratch Resistant
Keranjang cart 0
You have successfully subscribed!